3M investerer i design for gjenvinning

3M investerer i design for gjenvinning | Stena Recycling

3M regnes som et av verdens mest innovative selskaper. De er til stede i over 70 land og har en bred produktportefølje. De utvikler og markedsfører alt fra Post-it-lapper og Scotch-teip til åndedretts- og hørselvern og slipeprodukter. Et av deres mest kjente varemerker er Peltor hørselvern, som brukes av både fagfolk og privatpersoner.

Selskapet har et sterkt fokus på bærekraft. Vårt samarbeid med 3M har dreid seg om både gjenvinning og design for gjenvinning. Det vil si å tenke bærekraftig allerede når et produkt er på tegnestadiet. Som et eksempel på dette hjalp vi 3M med å demontere to modeller av Peltor hørselvern ned til minste detalj for å analysere hvordan øreklokkene er konstruert, og hvilke materialer de består av.  Basert på denne analysen tar nå 3Ms produktutviklere og designere sikte på å utforme morgendagens hørselvern, som skal være både energi- og ressursbesparende å produsere og mulig å gjenvinne i så stor grad som mulig.

Del denne siden

Ved at du registrerer deg på et av Stena Metall-konsernets nettsteder, samtykker du i at opplysningene dine behandles som beskrevet her.