Fleksibel løsning for Meyers avfall

Fleksibel løsning for Meyers avfall | Stena Recycling

Som fullservicepartner har vi sammen med Meyer utarbeidet en fleksibel løsning som løser deres spesifikke behov for avfallshåndtering. Vi hjelper dem med å ta hånd om og sikkert transportere cirka 10 000 tonn med blandet metallskrap hvert år.

Meyer i finske Åbo er et tradisjonsrikt skipsverft som har bygd skip siden 1737. I dag lager de hovedsakelig passasjerferger, cruiseskip og spesialskip – alle med ny, innovativ brenselteknologi som innfrir de nye ECA-kravene om lavere svovelutslipp.

All virksomheten på det 144 hektar store verftet gjennomsyres av et tydelig uttalt miljøfokus. Som fullservicepartner har vi sammen med Meyer utarbeidet en fleksibel løsning som løser deres spesifikke behov for avfallshåndtering. Vi hjelper dem med å ta hånd om og sikkert transportere cirka 10 000 tonn med blandet metallskrap hvert år. Alt dette metallet går til et stålverk der det foredles til førsteklasses råvarer på nytt.

Deretter skal vi diskutere og planlegge hvordan vi sammen skal håndtere den forventede økningen av avfallsskrap på best mulig måte. Ordrebøkene hos Meyer er nemlig fulle for de neste årene, så vi har en del spennende utfordringer foran oss.

Del denne siden

Ved at du registrerer deg på et av Stena Metall-konsernets nettsteder, samtykker du i at opplysningene dine behandles som beskrevet her.