Finn skjulte plastverdier

1280x400-rethinkplast_film3_CompQual80.jpg

HOLD AV DATOEN: ØK KUNNSKAPEN DIN OM HVORDAN PLASTGJENVINNING KAN SKAPE VERDIER I DIN VIRKSOMHET

Velkommen til en inspirerende dag om plastgjenvinning på vårt gjenvinningsanlegg Stena Nordic Recycling Center i Halmstad 4. april 2019. Øk din kunnskap om gjenvinnet plast som et verdifullt materiale og hvordan gjenvinningsprosessen ser ut. Få innsikt i hvike verdier som skapes gjennom optimering av plasthåndteringen. Diskutèr dine utfordringer med plast sammen med oss og andre selskap innen produksjonsindutstrien.

  • Rundvandring med fokus på prosesser for plastgjenvinning.
  • Ekspertseminar om plastens muligheter og fordeler
  • Workshop: hvordan kan Stena hjelpe til med å optimere din plastgjenvinning
  • Lunsj og erfaringsutveksling

Meld din interesse allerede i dag. Vi kommer tilbake med en mer detaljert invitasjon nærmere arrangementsdagen.

Ved at du registrerer deg på et av Stena Metall-konsernets nettsteder, samtykker du i at opplysningene dine behandles som beskrevet her.

Del denne siden

Re-think Plastic

Plast er et fantastisk materiale med mange gode egenskaper for å skape holdbare produkter. Men vi må være nøye med håndteringen av plasten gjennom hele produktets livssyklus (kjeden).

Les mer

7 utfordringer med plastgjenvinning

Plast er en verdifull ressurs. Likevel går mesteparten av plasten i dag til forbrenning. Men ved å forstå plastens ulike egenskaper kan vi gjenvinne betydelig mer enn vi gjør i dag, og skape en sirkulær økonomi også for plast.

Les mer

Plastgjenvinning i forandring

Hvis du noen gang har sittet i en Volvo, er det svært sannsynlig at du har sittet foran et instrumentpanel som er produsert av International Automotive Components (IAC), en av Stena Recyclings kunder.

Les mer