Forsvarlig vårrydding under koronatiden

2020-04-01

Skjermbilde 2020-04-03 kl. 15.29.51_CompQual80.png

Våren har kommet. Det betyr gjerne at boder, loft, hager og garasjer skal ryddes, og mye må leveres til gjenvinning. Utfordringen nå, som alle kjenner på, er viruset som herjer Norge og resten av verden. Men, vårryddingen kan godt gjennomføres, så lenge alle som deltar forholder seg til visse anbefalinger, slik at man minimerer risikoen for smittefare og brannfare. Tenk på andre og tenk på deg selv.

Her er 5 gode råd i forbindelse med vårrydding

  1. Informer godt i forkant av vårryddingen til alle involverte, slik at folk kan forberede seg best mulig og arrangementet kan foregå rolig, stressfritt og effektivt.

  2. Vask hendene ofte og grundig med såpe og vann innimellom ryddingen, særlig etter hosting/nysing, etter toalettbesøk og ellers ved synlig skitne hender. Unngå håndhilsning.

  3. Vent på din tur og ha tålmodighet. Hvis du ser at andre enn din familie er i nærheten av containeren, så vent til de er ferdige. 3 meters avstand er anbefalt.

  4. Husk at det er mange hjemme, siden ingen kan reise ut på ferier eller hytter. Det kan være nyttig og nødvendig å sette opp et system som gjør at ting går riktig for seg.

  5. Sorter spesialavfall for seg selv. Slikt avfall er ofte meget brannfarlig og utgjør en risiko for miljøet. Bestill beholder for EE-avfall her.

Vi ønsker deg en trygg og smittefri vårrydding. Skulle det være noe du lurer på angående containerutleie eller annet, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Fra vår filial i Moss leverer vi containere i flere størrelser og ryddesekk til fastpris, raskt og trygt. Er du en privatperson som bor i en av kommunene listet opp under, kan du bestille containerleie til vårryddingen hjemme her.

Fastpris på containerleie for privatpersoner gjelder kun for følgende kommuner:

Moss, Våler, Råde, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Vestby, Hobøl, Askim, Spydeberg, Skiptvedt, Rakkestad, Ski, Ås, Oppegård, Frogn og Nesodden.

Container/ryddesekk leies fra Stena Recyclings filial i Moss.

 

Ta vare på hverandre!

Med vennlig hilsen alle oss i Stena Recycling.

Del denne siden