Nytt jern og metall mottak på frogner

2017-12-11

Ny mottakelse av jern og metall i filialen på Frogner | Stena Recycling

Filialen på Frogner har åpnet nytt og større jern og metall mottak. Alle som leverer jern og metall til vårt nye mottak i kampanjeperioden, 3-12 januar 2018, får billetter til Stena Line. Før du kan levere jern og metall hos oss, ta direkte kontakt med en av våre dyktige miljørådgivere, eller send inn kontaktskjemaet.

DETTE GJØR VI MED MATERIALET

Jern- og metall egner seg veldig godt til gjenvinning og kan i prinsippet gjenvinnes i det uendelige. Det innsamlede jern- og metallavfallet går enten til våre filialer eller til fragmenteringsanlegg der det blir kontrollert, sortert og bearbeidet for å oppfylle stål- og metallverkenes kvalitets- og innkjøpskrav. Deretter blir materialet klargjort for viderelevering til kundene våre. Fra oss får verkene kvalitetssikrede råvarer til fremstilling av nye produkter som så får et nytt liv i kretsløpet. All håndtering skjer på våre miljøgodkjente og sertifiserte anlegg.

Vi sørger for at du får god avsetning på alt du leverer hos oss, og vi har veletablerte kanaler for videresalg av råvarer på verdensmarkedet.

Å ta vare på og framstille ny råvare av avfall gir store gevinster. Fremfor alt i det globale perspektivet, som i sin tur fører til et bærekraftig samfunn.

 

DU FINNER OSS HER:

 

Del denne siden
100x133_MadsBorgen_5-1-web.png
100x133_Sebastian_6-1-web.png

Levere jern og metall hos oss?

Ved at du registrerer deg på et av Stena Metall-konsernets nettsteder, samtykker du i at opplysningene dine behandles som beskrevet her.