Sveriges mest bærekraftige merkevare i 2018!

2018-11-29

Stena Recycling has been named Sweden's most sustainable brand for 2018. The award is based on interviews with decision makers in large companies. The B2B Sustainable Brand Index study is conducted by SB Insight.

 

- Det er fantastisk at vårt langsiktige arbeid for å skape en sirkulær økonomi gjennom effektiv og bærekraftig ressursforvaltning har blitt belønnet. Flere og flere kunder forteller oss at samarbeid med Stena Recycling skaper bærekraftig verdi. Det inspirerer oss til å fortsette vårt arbeid med å optimalisere resirkulering som Sveriges ledende gjenvinningsselskap, sier Kristofer Sundsgård, administrerende direktør i Stena Recycling.

Prisen ble tildelt Stena Recycling for sitt arbeid med å skape en sirkulær økonomi gjennom å behandle avfall som en viktig ressurs. Stena Recycling løser spørsmål om utfordringene vårt samfunn står overfor og fremmer bærekraft på en konkret måte.

- Selvfølgelig er vi veldig stolte over å motta prisen, men det handler ikke bare om oss som gjenvinningsselskap.  Jeg ser det som et bevis på at ressursforvaltning og resirkulering har en høyere prioritet for nordisk industri som helhet. Det er en positiv utvikling ved at vi beveger oss mot et mer bærekraftig samfunn med sirkulær flyt av ressurser.

Ved å samarbeide kan næringen som helhet gjøre denne utviklingen mulig. Det er vår måte å bidra til en mer bærekraftig verden, sa Kristofer Sundsgård.
Prisen ble tildelt 29. november på SB Insights-gala-arrangementet i Stockholm.


For mer informasjon

Kontakt Malin Baltzar, leder for bærekraft i Stena Recycling, på +46 727 254 556

 

Malin Baltzar, Stena Recycling

Del denne siden

 SUSTAINABLE BRAND INDEX

Om B2B Sustainable Brand Index

Hensikten med B2B Sustainable Brand Index er å markere verdien av bærekraftig merkevarebygging og øke bevisstheten om temaet bærekraft. Studien konsulterer innkjøpssjefer for selskaper med mer enn 500 millioner SEK i årlig omsetning på det svenske markedet.

Les mer

Bærekraft for oss

Stena Recycling foredler ressurser og leverer nye råvarer til industrier over hele verden. Bærekraft er en selvskreven del av virksomheten vår, og arbeidet vårt er basert på verdiene våre, interessentdialog og etiske retningslinjer.

Les mer