Miljøstasjoner for farlig avfall

avfallsløsning

I miljøstasjonene våre oppbevarer du farlig avfall på en enkel og sikker måte. Du kan velge mellom forskjellige miljøstasjoner som blir tilpasset forutsetningene og behovene i din bedrift. Dette skaper et trygt arbeidsmiljø og sikrer at håndteringen av farlig avfall oppfyller alle juridiske krav.

HVILKEN LØSNING PASSER FOR DEG?

Vi setter ut og installerer miljøstasjonene som bedriften din trenger. Alle beholdere og fat er merket med enkle instruksjoner om hvordan avfallet skal sorteres. Du velger selv hvilke tømmeintervaller som passer best – enten henting etter behov eller etter planlagte tidspunkter. All vår emballasje er godkjent for sikker lagring og transport, og vi hjelper deg med alle nødvendige transportdokumenter.


PRAKTISKE SKAP OG VEGGMONTERTE MODULER

Våre miljøstasjoner for oppbevaring av farlig avfall består av skap og veggmonterte moduler. Begge variantene kan utstyres med beholdere og fat for den typen avfall og de volumene som passer for din bedrift. Skapene kan plasseres både innendørs og utendørs. De er brannsikre med god ventilasjon for å forhindre at gass samler seg i dem. En grunn konstruksjon med støttebein som holder dørene åpne, forenkler avfallsleveringen. Skapene har også lekkasjebeskyttelse for å forhindre lekkasje, iht. gjeldende regler.

Veggmodulene monteres på et egnet sted innendørs slik at du raskt og enkelt kan sortere og oppbevare det farlige avfallet. Siden beholderne monteres på veggen, tar de minimalt med plass. Standardutførelsen består av to veggmoduler, men kan tilpasses etter dine behov. Lysrør oppbevares stående i beholdere for å unngå at de knuser. Fatene har lekkasjebeskyttelse, iht. gjeldende regler, for å forhindre lekkasje.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Del denne siden

Ved at du registrerer deg på et av Stena Metall-konsernets nettsteder, samtykker du i at opplysningene dine behandles som beskrevet her.