Vær med på å utvikle fremtidens gjenvinning

image001_CompQual80.jpg

Ledige stillinger

Med et langsiktig perspektiv på mennesker og miljø ønsker vi hele tiden å flytte grensene for hva som er mulig innen gjenvinning, bærekraft og sirkulær økonomi. Å bli en del av Stena Recycling betyr at du kommer til å jobbe i en bransje som blir viktigere for hver dag som går og hvor omtanke for deg som ansatt og sikkerhet alltid settes først. Hos oss kan du utvikle deg i mange retninger – og når våre ansatte vokser, vokser vi som virksomhet. Du bidrar med ditt eget engasjement og vi vil støtte deg på veien. Vi tror på at hver enkelt innsats bidrar til en bedre fremtid for fremtidige generasjoner.  

Vår visjon er «Together we create a sustainable tomorrow». Det starter med deg.

Vi ser etter medarbeidere med engasjement, mot og potensiale til å ta oss inn i fremtiden – på alle nivåer i virksomheten.

Vi er et selskap som kan tilby utvikling i flere retninger.

Produksjon er en sentral del av vår virksomhet og det er her de fleste av oss jobber, på ulike områder. De har operative arbeidsoppgaver eller de leder og utvikler våre anlegg.

I vårt salgsteam jobber vi som en partner for kunden, fordi det er viktig for oss å skape langsiktige relasjoner. Vi følger kundene over tid, og støtter dem i deres jobb med å forbedre egen avfallshåndtering.

Vi har flere ulike spesialistfunksjoner hos oss. Spesialistenes oppgave kan være å støtte den operative virksomheten, men også å bidra i det mer langsiktige arbeidet.

I vår administrasjon jobber vi med å koordinere og utføre administrative oppgaver koblet til den daglige driften. De har en viktig funksjon i å støtte virksomheten i det løpende arbeidet.

Ingen ledige stillinger akkurat nå? Følg Stena Recycling Norge på Facebook og på LinkedIn! Da vil du se når vi har en ledig stilling neste gang.

Du kan også registrere din CV i vår database – se mer under.

 

Del denne siden